fbpx

Indsatte & psykiatrien

YOGA FOR INSTITUTIONER & PSYKIATRIEN

Vi har speciale i traumainformeret, mindfulness baseret yoga for indsatte og psykiatrien.

Yoga bliver i stadig højere grad brugt i forsvaret, sundhedsvæsnet, kriminalforsorgen og psykiatrien til komplimenterende behandling og rehabilitering. Forskning på området har vist positive resultater for traume relaterede problemer som post traumatisk stress, angst, depression, stofmisbrug, voldelig opførsel og humørsvingninger. Der er dog meget væsenlige forskelle på et traditionelt yoga forløb, og et forløb i f.eks. et fængsel. De fleste indsatte har en kompleks historie af social relaterede traumer. Hvis ikke disse uløste traumert er adresseret og behandlet, vil tendensen til at genoptage det kriminelle mønster forblive.

 • Praksis med medfølelse

  Ud over yogaundervisning møder vi de indsatte uden frygt og fordømmelse og tilbyder en helbredende menneskelig relation.

 • Fængselsreform i aktion

  Gennem eksempler, vejledning og konsultation hjælper vi fængsler, statslige organer, private institutioner og enkeltpersoner med at etablere traumeinformerede yoga- og mindfulnessprogrammer.

 • Velinformerede træningsprogrammer

  Vores programmer er udformet efter vores forståelse af de unikke sociokulturelle forholdder er i fængsler, de sociale retfærdigheds problemer der opstår og påvirkningen ved traumer af de indsattes liv.

 • Fremmer fred, sundhed og velfærd hos personer i kriminalforsorgen, og dem omkring dem.

  Forskning viser at ikke bare den indsatte har gavn af yoga praksis, men også de personer han omgås. Den positive effekt spreder sig som ringe i vandet og gavner de indsattes familiære forhold og opførsel overfor institutionens personale.

Kontakt os i dagVi vil altid gerne tale om hvad vi kan gøre for din virksomhed

KONTAKT

Mail
info@yangyoga.dk

Telefon
+45 4141 5104

Adresse
Mars alle 1
2860 Søborg

Åbningstider
Mandag—fredag: 9:00–17:00
Lørdag & søndag: 10:00–16:00