fbpx

Yoga

Firma Yoga

Klik her for at se vores tilbud til virksomheder

Yoga hjemme i erhvervslivet?

6 måder yoga øger produktiviteten og derved din bundlinje.

  • Nedsætter sygefravær
  • Øger produktiviteten
  • Lindrer og forebygger stress
  • Lindrer og forebygger fysiske lidelser
  • Forbedrer koncentration og fokus
  • Hjælper med kreativiteten

Uanset om du er selvstændig, ejer af en lille virksomhed eller en erhvervsgigant, vil både din virksomhed og dine medarbejdere drage fordel ved at indarbejde yoga i jeres daglige arbejdsrutine og jeres wellness-program.

I følge danmarks statestik har virksomheder i gennemsnit en udgift på 326,21kr,-/præsteret time i produktivitetsomkostninger pga sunhedsrelaterede problemer. Men virksomheder, der tilbyder yoga og andre wellness-programmer, reducerer deres sygefravær, stressniveau og sundhedsforsikringspræmier betydenligt og øger deres bundlinje.

Mange virksomheder begynder at se værdien i ​​yoga, og flere og flere tilbyder klasser som en del af deres virksomheds wellnessprogram.
Et par nævneværdige mastodonter omfatter blandt andet professionelle sportshold, Forbes, GE, Apple, Google, GM, Chase Manhattan Bank, HBO, GM, Novo Nordisk, Tryg og Nike. Men yoga kan hjælpe alle virksomheder, store og små, ligesom det kan hjælpe alle mennesker, uanset deres alder, nuværende sundhed eller fleksibilitetsniveau.

Øger produktiviteten / reducerer træthed

Undersøgelser har vist, at siddende arbejde i mere end 5 timer af gangen er en produktivitetsdræber og har samme sundhedsskadelige effekt som at ryge en hel pakke cigaretter. At arbejde non-stop er også en af hovedårsagerne til stress. Men bare ved at rejse sig og lave et stræk eller en mindre fysisk aktivitet hvert halve time øger man blodcirkulationen meget, og mindsker udmattelse. At indarbejde simple yoga bevægelser på faste tidspunkter er en fantastisk måde at undgå træthed på.

Lindrer fysiske lidelser

Hvis du lider af ømhed, smerter eller mere alvorlige fysiske problemer, påvirker dette også din produktivitet. Ligegyldigt hvad slags arbejde du har, hvis du konstant tænker på og kæmper med smerte, er det sidste dit sind vil være fokuseret på, arbejde.

Yoga kan hjælpe med at lindre selv de mest alvorlige smerter og fysiske problemer, som dem der er forbundet med traumatisk hjerneskade. Hvis det kan hjælpe så intens smerte og traume, kan du forestille dig hvad det kan gøre for almindelig hovedpine, karpaltunnelsyndrom, nakkesmerter, skulderstivhed, slidgigt mm.

Lindrer og forebygger stress

Bortset fra fysisk smerte og sygdom er en anden vigtig faktor, der påvirker medarbejderes sundhed og arbejdsproduktivitet, mentalt og følelsesmæssigt stress. Man estimerer at stress ligger til grund for 75-90 procent af alle lægebesøg. Men det er ikke altid diagnosen “stress” der får folk til at søge hjælp. Stress foresager og forværrer nemlig mange andre sygdomme, fra hovedpine og forkølelse til diabetes og hjerteraksygdomme.

Stress foresager hvert år tab for milliarder af kroner, på grund af nedsat produktivitet, fravær, medarbejders omsætning, ulykker og udgifter. At undgå sådanne problemer er afgørende for både medarbejderne og virksomhederne.

business woman practicing yoga

Forbedrer koncentration og fokus

Stressfulde deadlines, endeløse møder og den generelle kakofoni på en arbejdsplads skaber mental rod og uro der forhindrer dig i at koncentrere dig om opgaver og træffe gode beslutninger. Yoga meditation og åndedrætsøvelser hjælper med at håndtere støj og rydde rodet, du bliver mere mindful, nærværende, opmærksom og fokuseret.

Hjælper med kreativiteten

Da yoga hjælper dig med at være koncentreret og fokuseret, åbner det også sindet, så kreativiteten og energien kan flyde. Du kan ikke tænke uden for kassen, når din hjerne er pakket ned i den.

Øger Positiviteten og Moralen

Hvis du fysisk, mentalt og følelsesmæssigt har det godt, vil din moral også være høj. Hvis du er fokuseret og energisk, vil din positivitet være stærk. Hvis din kreativitet får frit løb, vil din selvtillid stige højere. Alt dette vil gøre dig til en bedre medarbejder – i dit jobansvar, dine forretninger og forhandlinger med kunder og dine samspil med kollegaer.

Friske, rolige og fokuserede medarbejdere er mere produktive og omkostningseffektive. At bruge bare 10 minutter i løbet af arbejdsdagen (måske i løbet af den “nede”, som medarbejderne alligevel ofte spilder) på at udøve nogle enkle yoga stræk eller vejrtrækningsøvelser ved deres skrivebord, i et konferencerum eller ude i frisk luft og solskin kan gøre en kæmpe forskel. Og at tilbyde yogaklasser på arbejdspladsen eller off-site er en billig og effektiv måde at opnå gode og produktive medarbejdere på.
Det er et enestående signal at sende til sine medarbejdere, der vil føle sig værdsat og påskønnet.

Book jeres første time her.

Kontakt os i dagVi vil altid gerne tale om hvad vi kan gøre for din virksomhed

KONTAKT

Mail
info@yangyoga.dk

Telefon
+45 4141 5104

Adresse
Mars alle 1
2860 Søborg

Åbningstider
Mandag—fredag: 9:00–17:00
Lørdag & søndag: 10:00–16:00